Rüyada büyük bir aslan görmek

Rüyada büyük bir aslan görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir aslan gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyük bir aslan görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük aslan görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük aslan görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Rüyada aslanla karşılaşmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde aslan görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve aslan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Rüyada aç aslan görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet eder.

Rüyada aslanın saldırısına uğramak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments