Rüyada mesaj geldiğini görmek

Rüyada mesaj geldiğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments