Rüyada mermerin kırıldığını görmek

Rüyada mermerin kırıldığını görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, başa iş açacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada mermerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada mermer kırılması görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış mermer görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mermer parçaları görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada renkli mermer görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mermer görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer taş görmek işlerin rayından çıkacağına, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments