Rüyada yeşil mermer görmek

Rüyada yeşil mermer görmek kazancın daha da arttırılacağına, büyük bir yenilgi alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mermer gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil mermer görmek onu hayallerine kavuşturacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer eşik görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer ocağı görmek yardımcı olmayacağına, şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi mermer görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer banyo görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermeri kırmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada mermer yol görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada mermerden merdiven görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments