Rüyada mermer zemin görmek

Rüyada mermer zemin görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada mermer zemin gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Rüyada mermer zemin görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin zeminini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz zemin görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada ahşap zemin görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak zemin görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada zemin kat ev görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulur.

Rüyada ev zemini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta zemin görmek iyi geçineceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments