Rüyada beyaz zemin görmek

Rüyada beyaz zemin görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz zemin gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada beyaz zemin görmek kazanç ve kar getireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada beton zemin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ahşap zemin görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada zemin kat ev görmek dualarının gerçekleşeceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin zeminini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük tartışmaların yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil zemin görmek kazancın çoğalacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zemin kata taşınmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments