Rüyada mermer almak

Rüyada mermer almak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, maceralara atılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kafasını toparlayamayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada mermer almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada mermer görmek düşmanlıkların biteceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mermer yıkamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer kesmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı mermer görmek hataların düzeltileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer parçaları görmek moralinin düzeleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli mermer görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer koltuk görmek kudret ve destek olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Rüyada mermerden merdiven görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments