Rüyada merdivenlerde çöp görmek

Rüyada merdivenlerde çöp görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, şansının kendinden yana olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerde çöp gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada merdivenlerde çöp görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına inanılır.

Rüyada diş fırçasını çöpe atmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada çöp kamyonu görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada çöpte elbise görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyi çöpe atmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöp süpürge görmek işindeki verimin artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöpte görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Rüyada çöp yığını görmek kötü günler yaşayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments