Rüyada merdivenin tepesinde olmak

Rüyada merdivenin tepesinde olmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, bereketin artacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak başarılarının sürekli olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven tepesinde olmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepe görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet eder.

Rüyada caminin tepesine çıkmak başarıları ile konuşulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments