Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak belalı insanlara denk geleceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada merdiven tepesinde durmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven tepesinde olmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments