Rüyada mavi çiş yapmak

Rüyada mavi çiş yapmak kem gözlere geleceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, üzüntülerinin biteceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada mavi çiş yapmak gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Rüyada mavi çiş yapmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Rüyada yatakta çiş yapmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada çok fazla çiş yapmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişeye çiş yapmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet eder.

Rüyada halıya çişini yapmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete çiş yapmak mutluluğunun katlanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiş yapmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments