Rüyada merdivenden zor çıkmak

Rüyada merdivenden zor çıkmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden zor çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, tatsız durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden zor çıkmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden zor inmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada yokuşu zor çıkmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments