Rüyada zorlu yokuş çıkmak

Rüyada zorlu yokuş çıkmak planlı ve programlı davranacağına, güveninin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada yokuşu zor çıkmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak yoğun stres altında kalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden zor çıkmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına tabir olunur.

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments