Rüyada merdiveni zor çıkmak

Rüyada merdiveni zor çıkmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, statü atlayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yeni hobiler edinileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret eder.

Rüyada merdiveni zor çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden zor çıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret eder.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden zor inmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuşu zor çıkmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Songül art

Rüyamda kucağımda oglumun cocuklugu çıktığım merdivenden son kalan 2-3 basamakta takılıp düştüm, çok zor toparlayıp çok zor çıktığımı hatırlıyorum.surekli oğluma iyimisin iyimisin diyerek uyandım