Rüyada merdivenden inmeye çalışmak

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak maddi gücünü yitireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, önünün kapanacağına, onun zamanını çalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments