Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Güçlü enerjileri doğru kullanmalısınız.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak keyfinin kaçacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments