Rüyada kaygan merdivenden inmek

Rüyada kaygan merdivenden inmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kaygan merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kaygan merdivenden inmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada kaygan merdiven görmek ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan zeminde yürümek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan yolda yürümek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına tabir olunur.

Rüyada kaygan zemin görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kaygan yer görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada demir merdivenden inmek bolluk ve berekete kavuşacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek aile hayatının bozulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments