Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kazancınızın artacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba içmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek attığı adımların boşa gideceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyada kırmızı mercimek çorbası taşiyor etraf mercimek oluyor kimse görmesin diye saklamaya çalışıyorum