Rüyada melekle konuşmak

Rüyada melekle konuşmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, tebrik edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada melekle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada melekle konuşmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın melek kolye görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek yazısı görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek neşe içinde olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada meleklerin sesini duymak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada buluttan melek görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret eder.

Rüyada ölüm meleklerini görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, uzun yaşayacağına delalettir.

Rüyada uyuyan melek görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments