Rüyada altın melek kolye görmek

Rüyada altın melek kolye görmek huzurunun artacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşama isteğinin artacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada altın melek kolye gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Rüyada altın melek kolye görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada melek kolye görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada melekli kolye görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinden altın kolye almak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın kolye ucu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Rüyada altın kolye yüzük görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada boynunda altın kolye görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments