Rüyada maymunla oynamak

Rüyada maymunla oynamak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, kısmetinin açılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada maymunla oynamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada maymun oynamak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada maymunlarla oynamak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada maymunla oynamak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde maymun görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada maymunla konuşmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzen maymun görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymunun öptüğünü görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments