Rüyada maymun oynamak

Rüyada maymun oynamak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, fakirlerin güleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada maymun oynamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada maymun oynamak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına tabir olunur.

Rüyada maymunla oynamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada maymunlarla oynamak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada maymun ve aslan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet eder.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evcil maymun görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Rüyada vahşi maymun görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi maymun görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments