Rüyada maymuna yemek yedirmek

Rüyada maymuna yemek yedirmek alım gücünde yükselme olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada maymuna yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada maymuna yemek yedirmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, mal ve para kazanılacağına delalettir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun yemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun eti yemek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birisine yemek yedirmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada patronla yemek yediğini görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yemek yedirmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments