Rüyada ölen birisine yemek yedirmek

Rüyada ölen birisine yemek yedirmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına delalettir.

Rüyada ölen birisine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Rüyada başkasının yemek yediğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kalabalıkta yemek yediğini görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla yemek yediğini görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yetime yemek yedirmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birisine yemek yedirmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments