Rüyada patronla yemek yediğini görmek

Rüyada patronla yemek yediğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada patronla yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada patronla yemek yediğini görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan fırça yemek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada patronla yemek yemek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla yemek yemek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada patrondan azar yemek canının sıkılacağına, haksızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada patronuyla yemek yemek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Rüyada patronundan tokat yemek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, güzel günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan tokat yemek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments