Rüyada maymun dışkısı görmek

Rüyada maymun dışkısı görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun dışkısı gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada maymun dışkısı görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının dışkısını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dışkıda solucan görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret eder.

Rüyada fil dışkısı görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments