Rüyada kendi dışkısıyla oynamak

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dışkıyla oynamak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dışkısını ellemek işlerin bozulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına inanılır.

Rüyada güvercin dışkısı görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan dışkısı görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü dışkısı görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments