Rüyada insan dışkısı yediğini görmek

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hayırlı bir eşe, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada insan dışkısı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret eder.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada insan dışkısı kusmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada insan dışkısı yemek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet eder.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısına basmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısı temizlemek hayatının düzene gireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments