Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, yüzünün de güleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa dışkısı gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada köpek dışkısı yemek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkısı görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı kusmak kimseyle konuşmayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada inek dışkısına basmak insanlardan uzaklaşılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments