Rüyada mavi bir elbise giymek

Rüyada mavi bir elbise giymek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yani babasına benzeyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalettir.

Rüyada mavi bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, güzel ve doğru işler yapacağına alamet eder.

Rüyada koyu mavi elbise giymek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi abiye elbise giymek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının mavi elbise giymek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi mini elbise giymek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada buz mavisi elbise giymek parasının her geçen gün artacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments