Rüyada beyaz mavi elbise giymek

Rüyada beyaz mavi elbise giymek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kişinin fena halde yanılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada mavi beyaz elbise giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının mavi elbise giymek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Rüyada mavi saten elbise giymek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments