Rüyada mavi suda yüzmek

Rüyada mavi suda yüzmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi suda yüzmek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada mavi suda yüzmek sonra kendi işini kuracağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde suda yüzmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada akıntılı suda yüzmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada duru suda yüzmek dargınların barışacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kara suda yüzmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada azgın suda yüzmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı suda yüzmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments