Rüyada evde suda yüzmek

Rüyada evde suda yüzmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde suda yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada evde suda yüzmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada berrak suda yüzmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işaret eder.

Rüyada berrak bir suda yüzmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, düzeninin sarsılacağına inanılır.

Rüyada tertemiz suda yüzmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, doğru haber almaya rivayet eder.

Rüyada köpüklü suda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suda yüzdüğünü görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık suda yüzmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments