Rüyada kırmızı saten yorgan görmek

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yeni bir adım atılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten yorgan gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe saten yorgan görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek yokluk içine düşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalettir.

Rüyada saten yorgan görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek büyük bir ihanete uğranacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments