Rüyada mavi kadife kumaş görmek

Rüyada mavi kadife kumaş görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, refah düzeyinin düşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet eder.

Rüyada mavi kadife kumaş gördüyseniz:

  • İlerlemenize ya da kendinizi geliştirmenize yardımı olacak aktivitelere ya da kurslara katılabilirsiniz.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinde bereket olacağına delalettir.

Rüyada mavi kadife elbise görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kadife görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Rüyada kadife etek görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kadife görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments