Rüyada ördek ve yavrularını görmek

Rüyada ördek ve yavrularını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada yavru ördek sevmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına inanılır.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ördek yavrusu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada ördek ve yavruları görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada yavru ördek görmek herkesin takdirinin toplanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada yavru ördek beslemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments