Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rahat yaşayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulur.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak uzun bir ömre sahip olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments