Rüyada mavi merdiven çıkmak

Rüyada mavi merdiven çıkmak moralinin bozulacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi merdiven çıkmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet eder.

Rüyada merdiveni zor çıkmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dedikodu edeceğine işaret eder.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, vefalı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada dönen merdiven çıkmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments