Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada biriyle merdiven çıkmak üzerindeki yükten kurtulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak eğlenceli günler geçirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dönen merdiven çıkmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments