Rüyada mavi melek görmek

Rüyada mavi melek görmek iyi halin geleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hastalıkların uzak duracağına, üzüleceğine, yıkılacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Rüyada mavi melek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada mavi melek görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Rüyada insanı melek olarak görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada erkek suretinde melek görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek kolye görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada melekten haber almak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada buluttan melek görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melekleri görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek sesi duymak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments