Rüyada melekleri görmek

Rüyada melekleri görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada melekleri gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mikail meleği görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Rüyada dişi melek görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada dört meleği görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada meleklerin indiğini görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek mikaili görmek çok hayır duası alacağına, sorunlarının azalacağına yorulur.

Rüyada meleklerin sesini duymak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada melek çağırmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments