Rüyada mavi klasör görmek

Rüyada mavi klasör görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi klasör gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Rüyada mavi klasör görmek hasta ise şifa bulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı klasör görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada bir çift mavi göz görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada saks mavisi elbise giymek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada mavi kazak görmek torunlarına dahi yeteceğine, çok kolay bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada mavi fular görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi sakal görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, planların aksayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi seccade görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments