Rüyada kırmızı klasör görmek

Rüyada kırmızı klasör görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı klasör gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada kırmızı klasör görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi klasör görmek şansın kapanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalettir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı yeşil görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı lale toplamak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ferahlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
FATMA

Ruyamda masanin ustunde mavi kirmizi sari mor renkli klasorler varmis.Bana bunlardan sec dediler bende kirmiziyi seciyorum .Ruyami yorumlar misiniz?