Rüyada mavi seccade görmek

Rüyada mavi seccade görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, büyük borçların altında ezileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok yıpranacağına alamet eder.

Rüyada mavi seccade gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada mavi seccade görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada iki tane seccade görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada evde seccade görmek kısa süre içinde engelleneceğine, seyahatlere katılacağına delalet eder.

Rüyada seccadede uyumak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret eder.

Rüyada yırtık seccade görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada yere seccade sermek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada tozlu seccade görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye seccade sermek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments