Rüyada mavi kase görmek

Rüyada mavi kase görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işlerin kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kase gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada mavi kase görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi cam kase görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kase görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Rüyada büyük kase görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Rüyada kase yoğurt görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada çorba kasesi görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kase satın almak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kase kırmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments