Rüyada kase kırmak

Rüyada kase kırmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçlarının azalacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kase kırmak gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada kase kırmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kase kırmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kase görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kutsal kase görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kase görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır kase görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kase görmek korkularından kurtulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments