Rüyada yeşil kadife görmek

Rüyada yeşil kadife görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, itibar göreceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil kadife gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada yeşil kadife görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek mal ve para sahibi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife giymek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kadife görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadife pantolon giymek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments