Rüyada mavi gömlekli erkek görmek

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kulluk derecesinin artmasına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlekli erkek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek satın almak attığı her adımda çok zarar edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek endişelerin sona ereceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments