Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek para pul sahibi olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kot gömlek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek ütülemek işlerinin düzeleceğine, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek satın almak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayse

Merhaba ben ruyamda esim ben Oglum geziyorduk bir anda Oglum kosmaya basladi ve ben neyspiyorsun demeye kalmadi bir kerpicten evin dibine disari tuvalet yapmislar ve uzerini SAP ve samanla kapatmislar Oglum kendini kontroll edemeyip sapin uzerine basti tuvaletin icine dustu yalniz tuvalette su doluydu azbirazda kaka vardi Oglum icine dusunce virpinmaya basladi bir kex babasi kurtardi ikinci kezde ben kutardim uzerinde mavi tisört vardi.onu kurtardiktan sonra bir yere geldik cay icerken esimin kardesi turk pasaportu aldigini söyluyip gösteriyo bende ona laf sokusturuyorum o anda uyandim