Rüyada mavi gömlek dikmek

Rüyada mavi gömlek dikmek kısmetlerinin çoğalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, başarıları ile tanınacağına, garanti olacak makama oturacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek dikmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mavi gömlek dikmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına yorulur.

Rüyada gömleğe düğme dikmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası dikmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek dikmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek dikmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi yorgan dikmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada mavi elbise dikmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments